theatre

architectural design

HALL-VIEW-PRELIM8HALL-VIEW_PRELIM9-mg2atheatre_front1_EditWe were approached by the Image Arts Department at Ryerson University. They asked us to assist them with a conceptual design package that could be used by the university’s facilities group to establish a budget for a much needed renovation to the IMA 307 theatre. In collaboration with Dimitri Papatheodorou Architect, we developed a design idea based on a contrast of black (theatre) and white (classroom) that signifies the duality of the spatial uses. The proposed design would provide a student film gallery and seating in the hallway leading up to the theatre and then the theatre would become a “black box” to highlight new lighting, colorful seating and polished concrete floors.
theatre-side1IMA307-ReIMAGED-1-11

IMA307-ReIMAGED-1-12IMA307-ReIMAGED-1-7